Svaret

Hon lät så glad först när hon ringde. Jag hann känna glädjen välla upp nerifrån magen. ”Jag visste det! Jag kände på mig att vi hade lyckats den här gången!” Det är konstigt vad mycket man hinner tänka på två sekunder. För sen sa sjuksköterskan att provet var negativt. Jag behöver inte åka ner igen efter julhelgen. Värdet var lägre än 2, och det är tydligen ett mycket definitivt besked. Det var aldrig nära.

Jag tror att jag har alla graviditetssymptom som finns. Jag googlade dem igår, jag hade alla utom illamåendet. Fortfarande, sexton dagar efter insättningen ingen tillstymmelse till blödning. Jag tror fortfarande att de ska ringa från sjukhuset och säga att de tog fel. Men de gör väl inte det. Jag är alldeles tom. Min man gråter inte så ofta, men idag har jag gråtit över att han gråtit.

Annonser
Explore posts in the same categories: försök nr 8 - äggdonation

16 kommentarer på “Svaret”

 1. Mette Says:

  Nej men fy fan i satans helvete. USCH så ledsen jag blev för er skull nu, vilken jävla skit-jul! Det var många svordomar på samma gång, men det var helt enkelt det som kom ut. Åh, som det gör ont i mitt hjärta för er!
  Massor, massor, MASSOR av kramar,

  Mette

 2. Ullis Says:

  Jag är så ledsen att det inte gick vägen för er den här gången heller. Fy f-n vilka tråkiga nyheter. Och just idag av alla dagar på året.
  Kram från en som också varit där.

 3. Nelle Says:

  Nej, så tråkigt! Så otroligt ledsamt att ni skulle få ett sådant besked just i dag dessutom, av .årets alla dagar. Det finns inget jag kan skriva egentligen, men jag lider med dig/er, så gott det går.

  Stora kramar!

 4. Queenstreet Says:

  Det händer sällan. Men jag saknar ord. Skit.
  Varmaste varmaste kramar!


 5. Fan fan fan! Och usch och fy! Jag är så ledsen för er skull. Massor av kramar!

 6. Anna-Bell Says:

  NEJ!! Jag har inte tittat in på några dagar och så går jag in efter dagens julfirande och läser… det här! Fan Tovalisa, vad jag är ledsen för din/er skulle.Det är inte rättvist, inte på något jäkla vis. Många många kramar

 7. ulrika Says:

  Vet hur du känner det gjorde min första äggdonation den 3 december i år och precis som du fick jag ett negativt besked. Det tyngsta är att jag inte tror att det kommer att lyckas nästa gång. Det är tungt men var gör maan, man försöker att göra det bästa av livet man har under tiden.

 8. kapybaran Says:

  kliver ur internetskuggan och möts av detta.
  så skulle det ju inte vara?! Det skulle ju vara jubel och klang.

  Tovalisa, stor stor kram till er.

 9. anette ahl Says:

  orättvist.
  Jag vet hur det känns, alla symtom men inget plus på stickan, har suttit i samma situation fast på toaletten hemma.

  Hoppas att det går bättre nästa gång…

  stor kram

 10. Uniflora Says:

  Fan. Jag är verkligen ledsen för er skull. Så här skulle det ju inte bli.

  Många kramar

 11. Johanna Says:

  Nej! Så skulle det ju inte gå. 😦 Jag blir oerhört.ledsen för er skull och hoppas att ni klarar att hitta lite tro på att det finns en bättre framtid.

  Mitt starkaste råd nu är att inte ge upp! Går det att bråka till dig att få göra privatfinansierad äggdonation på rmc med argumentet att du haft en egen donator vid ett försök och att du då i princip inte fick något för det? Har du ställt dig i kö för äggdonation på t.ex. ava i Finland? De är bra, har öppna donatorer och allt verkar gå schysst till från vad jag hört. Äggdonation där har mycket högre chans att lyckas, eftersom det är en donator per par och det finns en chans att fk ersätter behandlingen där. I Baltikum finns embryodonation för runt 15 000 per försök om äggdonation känns för dyrt och om embryon känns lika bra. Känns adoption som ett alternativ?

  Oavsett tycker jag att du ska kämpa vidare. Det finns sätt för dig att bli mamma på (så länge det funkar ekonomiskt) och oavsett vilken väg det blir så kommer den vara värd det.

  Stora, stora kramar,
  Johanna

 12. Pernilla Says:

  Inga ord, skit också! Varma kramar

 13. Lisa Says:

  Hur har du det nu? Jag hoppas och tror att ni trots allt reser er. Om du vill veta mer om äggdonation utomlands får du gärna kontakta mig (jag som har en son på 2 år gjord på det sättet).


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: