RD 9

Jag har inte testat ännu, inte med graviditetstest. Igår morse testade jag med ett digitalt ägglossningstest vilket inte gav något utslag. Tänkte kanske testa imorgon, dag tio, med ett riktigt test. Säkert skulle jag kunna gjort det tidigare, men jag vill hålla kvar känslan av ovetskap och hopp ett litet tag. För jag har inte riktigt samma bra känsla längre, ingenting överhuvudtaget tyder på att jag skulle vara gravid. Inte ens är jag kissnödig längre.

Jag har redan börjat tänka på nästa gång, det fjärde äggdonationsför-söket. Då ska vi inte prova med något som tillnärmelsevis liknar en naturlig cykel. Ge mig mediciner! Jag vill ha så mycket hjälpmedel som står att uppbringa. Sprutor, tabletter, gelé, vagitorier, you name it. Av alla gånger vi varit på RMC så har vi lyckats åtminstone en bit en enda gång, och då hade jag hjälp av mängder av mediciner.

Sedan tänker jag att jag borde fått en blödning vid det här laget, om inget hänt. Jag är ändå på dag 32 i menscykeln idag, min cykel brukar vara 28 dagar. Men Crinonen, gelen jag tar morgon och kväll, kanske skjuter upp blödningen? Eller så har min intuition alldeles åt skogen fel, och det sitter fast en växande liten gynnare där inne i min livmoder. Tänk.

Annonser
Explore posts in the same categories: försök nr 7 - äggdonation

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommentarer på “RD 9”

 1. Minnea Says:

  Men du, ett digitalt ägglossningstest säger absolut ingenting. Även om du vore gravid skulle troligen ett digitalt graviditetstest inte säga något heller. Vi hade ju ET samma dag och mina test blir positiva först efter en stund.

  Jag har inga symptom alls, utöver att magen kanske är lite svullen. Det är för tidigt för att märka av det. De gånger jag blivit gravid har jag haft ovanligt lite symptom, mina PMS brukar vara mer uttalade.

  Crinonen skjuter upp mensen, så tyvärr säger det ingenting. Så innan du testar går det inte veta något mer än att det är 50% chans eller så. Hoppas så innerligt!

 2. MDB Says:

  Åh vad jag hoppas!

 3. Kapybaran Says:

  håller tummarna så de blir B L Å!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: