RD 9

Mensvärken är borta, förkylningen är borta. Det har gått nio dagar sedan insättningen och jag ska åka till sjukhuset och testa på fredag morgon, dag elva. Nu börjar nervositeten göra sig påmind på allvar, jag har svårt att hänga med i samtal längre stunder för tankarna vandrar ofelbart tillbaka till lillingen i magen hela tiden. Upplevs nog som riktigt disträ nu. Som om jag inte var nog tankspridd tidigare.

Har den bra känslan kvar, klart att jag måste få glädjas åt att vi är så nära nu igen, vi har ju gått och väntat sedan i våras på detta. Och jag är säker på att jag varken blir mer eller mindre pulvriserad om det går åt helvete på fredag bara för att jag glatt mig innan. Så har jag också ett litet symtom jag hängt upp en del av min optimism på: Jag är så ofattbart kissnödig hela tiden. Varje natt är jag uppe minst en gång och ändå håller jag på att sprängas när jag vaknar. Är det inte ett bra tecken minsann?

Annonser
Explore posts in the same categories: försök nr 6 - äggdonation

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

7 kommentarer på “RD 9”

 1. Johanna Says:

  Oh vad spännande!

  Jag vet inte vad du har för mediciner nu, så det är lite svårt att veta vad som orsakas av vad. Men varje dag utan mens nu är ju nästan oavsett mediciner väldigt positivt. Och kissnödighet är ju dunderbra.

  Jag tycker också att du ska vara glad nu och OM det går fel på fredag tror jag faktiskt att du blir mindre pulvriserad om du är glad nu. Man faller lika långt, men från en bättre utgångspunkt.

  • Tovalisa Says:

   Jag tänker som du, jag fortsätter att vara glad! Jag har bara Crinone på morgonen och 3 x Progynon på kvällen nu, ingen Pregnyl den här gången. Så det borde väl vara ”riktiga” symtom. Månntro?

 2. Johanna Says:

  Ja, det är helt annat läge. Du kan göra eget test om du vill nu och det skulle visa korrekt resultat med över 90% sannolikhet.

 3. Lisa Says:

  Åh, vad jag håller tummarna för dig och den lilla!
  Kramar, kramar.

 4. MDB Says:

  Vilket bra instälning, jag tänker också att man blir ju inte ledsnare om det skiter sig bara för att man glatt sig innan. Deppar man redan innan däremot så har man ju mått dåligt längre än man behövde, och om det går bra så har man mått dåligt helt i onödan!

  Håller tummarna så att det knakar och tycker att kissnödighet låter väldigt bra. Kram!

 5. Queenstreet Says:

  Jag hade samma inställning som du. Insåg att jag kommer bli skitledsen om det går dåligt oavsett om jag varit optimistisk eller pessimistisk. Den enda skillnaden är ju att det är så mycket tråkigare innan att gå omkring och sura. Så heja dig! Det här kommer gå bra.
  Kram m.

 6. Pernilla Says:

  Bra inställning! Ang att vara kissnödig hela tiden, det var mitt första tecken på att jag var gravid. Sprang jämt och ständigt. Håller tummarna att samma sak gäller för dig! Ang graviditetstestet, vad jobbigt med streck skulle ha blivit galen. Här i USA finns det sådana som säger ”pregnant” eller ”non-pregnant”, fullständigt idiotsäkert vilket passade mig utmärkt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: