Exakt tre veckor sedan insättning

Jag funderar mycket på det här med hur jag verkligen ska kunna tro på och veta att det fungerar där inne i magen, ömma bröst och mensvärk kan ju rent krasst även vara tecken på motsatsen. Men så kom jag på att jag har ett gravidsymtom till förresten! Inatt var jag uppe och kissade tre gånger, är det inte en tydlig vink? Även dagtid kissar jag betydligt oftare än förut. Jag känner att jag måste ta fasta på dessa små tecken för att hålla humöret och förväntan uppe. Idag är jag om allt har gått som det ska i vecka 5+2. Mamma mia! Tänk om det verkligen fungerar! Wooooohoooooo!

Annonser
Explore posts in the same categories: försök nr 5 - äggdonation

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 kommentarer på “Exakt tre veckor sedan insättning”

 1. nurseingreen Says:

  Samma här, har gjort min första ivf o är nu i vecka 4+4, och hur ska man tro på det här egentligen? Jag tar ju extra progesteron (vet inte om du gör det?) så att brösten ömmar kan ju vara vagitorierna istället. Varit uppe och kissat på nätterna har jag gjort i en veckas tid nu. Känns läskigt så här tidigt, att inte veta om det är där egentligen.

  • Tovalisa Says:

   Ja jag tar både progesteron, östrogen och hormoner från Pregnylen samtidigt. Vilket både kan ge gravidsymtom och dessutom hindrar att man kan testa själv hemma. Inte så lite nervigt. Lycka till!

 2. Pernilla Says:

  Det där med kissandet är ju ett gott tecken. Gjorde visserligen ingen IVA men det var det första som hände innan jag fick reda på att jag var gravid. Tänkte liksom vad är det för fel, jag ränner ju som en galning på toan=o). Håller tummarna!

 3. Jenny Says:

  Tycker att det låter som goda tecken!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: