ET – för första gången

En timme och tjugo minuter innan vi ska vara på plats på RMC vaknar vi. Vi har försovit oss och har tolv mil att köra. Vi, som aldrig aldrig någonsin försover oss. Och dessutom har jag vaknat flera gånger i timmen de senaste nätterna, varit för orolig för att sova. Men inte i morse. Där låg vi, båda två, i godan ro och snarkade säkert också. Iväg, rally till Malmö. Framme prick på rätt klockslag. Puh!

Vi får se en bild på skärmen på världens vackraste lilla fyrcelliga som ligger där och väntar på oss. När doktorn ska sätta igång så börjar vår låt spelas på radion! Jag vet, det är nästan en för bra snyfthistoria. Men det hände, och vi tog det till oss som ett riktigt gott tecken. Rätt vad det var var det klart, fyrcelliga var inne, förhoppningsvis mjukt och skönt inbäddad, ni vet så där så att man aldrig vill lämna bädden.

Jag fick springa mot toaletten, var ju intensivt kissnödig efter att ha satt i mig nästan en liter Ramlösa på väg till sjukhuset. Så vände jag om igen och skulle precis öppna munnen mot min läkare. -Nej, sa hon innan jag hunnit fråga, ägget kommer inte att ramla ur. Då vände jag 180 grader igen och sprang in på toaletten. Det var på tiden.

Och nu är jag lycklig, lycklig. Tänk att lillingen är där inne. Jag vet ju att det är 30 % chans att det funkar, än kan ju allt hända. Men det är 100% mer än vi någonsin haft under våra andra fyra försök. Och det räcker långt för oss.

Annonser
Explore posts in the same categories: försök nr 5 - äggdonation

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 kommentarer på “ET – för första gången”

 1. lisa Says:

  För ett år sedan var jag i din situation. Nu sitter jag här på natten med en 4-månaders sovande på axeln. Håller tummarna för er.
  Lisa

 2. Jenny Says:

  Grattis till att ha blivit ruvare! Nu ska jag hålla tummarna så hårt så hårt. Hoppas verkligen att den lilla stannar därinne i många månader. Kram!

 3. Mette Says:

  Håller också!

 4. Hanna Says:

  Grattis! Stanna kvar nu! 😉

 5. Anna-Bell Says:

  Åh GRATTIS och stooort lycka till nu! Kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: