Bästa tiden

Känn efter nu, hur skönt det är att det inte är kolsvart när man kommer hem från jobbet. Jag kan faktiskt gå ut och gå med hunden i dagsljus efter att vi ätit på kvällen. Kan inte tiden gå lite långsammare nu? Nu är ju bästa tiden. Jag anses nog vara lite gulligt dum i huvudet när jag påstår att februari-mars är årets bästa tid. Men visst är det så? Nu har vi allt framför oss. Tulpanerna har inte riktigt kommit upp ännu, men vi tittar på krokusen och solen värmer i nacken. Det blir stundom så varmt så man får ta av sig jackan – när man för en gångs skull råkar gå medvinds i Skåne.

Och vi har vårt första äggdonationsförsök framför oss. Vi har ännu inte misslyckats. Det skulle kunna fungera på första försöket – vårt femte inräknat egna försök. Min äldsta styvdotter är hemma i Sverige i påskhelgen, hon är au pair till vardags, och vi har bestämt oss för att berätta för henne och hennes lillasyster. Imorgon ska vi äta en trivsam trerättersmiddag tillsammans, och vi ska inviga dem i ivf-hemligheten. Det känns bra. Vi var och hälsade på mina föräldrar i helgen, och jag sa ingenting till varken mamma eller pappa, fast jag hade tänkt göra det. Men nu känns det rätt att berätta för flickorna först. Håll tummarna för att de tar det bra!

Annonser
Explore posts in the same categories: äggdonation

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “Bästa tiden”

  1. Alice Says:

    Håller med dig, det är en härlig tid just nu! Jag älskar våren när ljuset kommer och det börjar spira i naturen igen. Det ger oss också nytt hopp!
    Såklart håller jag tummarna för att flickorna tar det bra, det tror jag att de kommer att göra.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: