Jag har saknat er

Så, nu har jag återigen varit världens sämsta på att höra ifrån mig. Jag vill ju. Jag vill prata med er, behöver er. Men ibland stängs den lilla bubblan runt mig, och jag kommunicerar inte med någon. Nu har jag dessutom haft min mest fullbokade tid någonsin på jobbet, jag hinner inte ens maila med mina närmaste medan jag jobbar. Vi är hälften så många som vi borde vara på jobbet, och det känns som om jag står till tjänst, alltid.

Jag har inte så ont längre, har inte haft mens sedan vårt senaste ivf-försök i september. Jag har fått Enanton utskrivet av min ivf-doktor och det har jag tagit regelbundet sedan dess. Det står tydligt reglerat i följesedeln att det bara är sjukvårdspersonal som kan injicera medicinen, och det tog jag till mig. men sedan har jag börjat fundera.

Sköterskan jag träffat en gång i månaden som gett mig sprutan har jag inte så stort förtroende för. Senast jag var hos henne satte hon nålen, och när hon drog ut den rann det genast ut mängder av medicin genom spruthålet i magen. Jag tänker på när jag höll på med Gonal-F och Menopur och jag fick panik när något av medicinen rann ut vid sidan.

Så, det jag vill komma till, jag har själv tagit medicinen vid det senaste tillfället. Har lite svårt att vara borta från joobet när vårdcentralen har öppet, och jag tror inte den sköterskan jag träffat varit den mest noggranna. Så jag har injicerat mig själv vilket jag såklart inte vågar yppa för min läkare. År det någon som vet hur viktigt det är att man går till sjukvårdspersonal med Enanton? Det fungerar exakt som Menopur när man blandar den. Förutom att den stänger av hormonerna istället för att tillföra något.

Och, så har jag något fantastiskt att berätta. Det ska jag snart göra, lovar jag!

Annonser
Explore posts in the same categories: tankar

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 kommentarer på “Jag har saknat er”

 1. MDB Says:

  Kan tyvärr inte svara på sprutfrågan, men rent logiskt tycker jag ju att kan man få injicera den ena hemma så borde man ju kunna göra samma sak med den andra.

  Och sen måste jag säga att jag är såå nyfiken på det fantastiska.

 2. Åsa Says:

  Vi saknar dig också.

  Härligt att du har nåt skoj på gång. 🙂

 3. Lisa Says:

  Jag tog en spruta som jag inte minns vad den hette. Den skulle stänga av min normala äggcellsproduktion (jag skulle motta äggdonation). Den sprutan skulle ges av vårdpersonal. Jag förstod varför när jag såg nålen, den var grov. Annars verkade det inte vara svårt, den stacks i magen.
  Lisa

 4. Maria Says:

  Har inget svar på din fråga men är väldigt nyfiken på vad som är på gång………….. 🙂

  Kram maria

 5. Anna-Bell Says:

  Hej! Vad spännande att få höra vad du har på G!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: