Tips efterlyses

När jag första gången berättade om min vän Erika och hennes brors fru Edit, som går igenom en skärseld med cancern som håller på att ta över deras liv, så berättade jag också om maktlösheten jag kände och fortfarande känner. Jag kan ju inte göra något, kan inte ta bort det onda eller ens lindra för familjen på något sätt. Edit och jag är inte nära vänner, men Erika står mig oerhört nära och är också den som drar ett fruktansvärt tungt lass just nu.

Minnea skrev då att det finns inte så mycket att göra, men man kan visa att man tänker på sina vänner i en stund som den här. Jag vill väldigt gärna skicka ett litet paket till Erika och hennes man, för att visa att vi tänker på henne. Det behöver inte vara några märkvärdigheter, bara något som piggar upp i all sorg. Även om sorgen ändå finns där hela tiden. Och nu undrar jag: är det någon av er vänner som har några tips på vad jag kan sända med posten till Erika?

Annonser
Explore posts in the same categories: tankar

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

7 kommentarer på “Tips efterlyses”

 1. Alma Says:

  Det där med presenter är alltid svårt.. Ännu svårare att ge förslag när man inte riktigt känner dem.. Men änglar tycker jag alltid passar.. (http://www.pappersakademin.se/willowtree.html) Willowtree änglarna tycker jag själv mycket om brukar finnas i de flesta affärer som har mycket prylar.
  dessutom finns det en tanke bakom varje ängel och det gillar jag.
  Sen tycker ju inte alla om prylar och då kan man ju alltid baka något och gå dit med och bara vara, visa att man finns där..

  Kram!

 2. iborian Says:

  Jag skulle nog uppskatta något jag kan fördriva tiden med. Gillar hon att virka eller nåt så köp nåt enkelt litet att göra, en korsordstidning, en bok osv.

  Det är fint att du vill göra nåt och oavsett vad du skickar så kommer hon att uppskatta det. (För övrigt – willowtree-figurerna är underbara!)

  Kram

 3. Tingeling Says:

  Vilken fin tanke, du är god och vacker Tovalisa!!
  Kan man skicka något som ger lite guldkant på tillvaron? Ett litet paket med små läckerheter, kanske rom, någon specialmarmelad, lyxiga ostar och specialrågbröd, kryddor, vackra servietter och ljus?

 4. Maria Says:

  Tror inte det spelar så stor roll vad du skickar, det är tanken de kommer att bli glada över.
  Lite tråkiga tips kanske men blommor o choklad funkar alltid eller kanske ett par biobiljetter.
  Du är en sann vän.
  Kram

 5. kapybaran Says:

  Vad gullig du är!
  tror som övriga, att tanken betyder mest… men annars finns ju dels en mängd -ogramföretag: chokladogram, ljusogram, blommogram etc.
  Jag skulle satsa på ett ta hand om dig-kit: doftljus, skumbad, ansiktsmask, choklad, skön skiva, något lättläst… något som kräver minimal ansträngning för Erika att göra, men ger mkt njutning.
  Kram!

 6. tovalisa Says:

  Vad snälla ni är fina vänner, som hjälper mig. Jag tackar så mycket för tipsen, och nu ska jag se till att få iväg något redan imorgon så att jag vet att det blir gjort. Puss på er!

 7. Anna-Bell Says:

  Vad gulligt, är säker på att din vän blir glad. Jag ger inga tips på present för de andra ovanför har redan sagt så bra saker.
  Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: