Viktiga värden

Tack så mycket alla ni fina, för era omtänksamma kommentarer och stödjande ord. Jag hade med mig dem i tanken idag när vi åkte till sjukhuset, och de behövdes. Det började som vanligt med att vi knappt hann sätta oss i stolarna i undersökningsrummet förrän läkaren tar upp frågan om vi har tänkt något mer på äggdonation. Denna gången sa jag ifrån att vi faktiskt vill ta en sak i taget, vi är ju mitt uppe i ett ”eget” försök. Är det för mycket begärt?

Så, upp i gynstolen och tre par ögon vänds mot skärmen. Tystnad som vanligt, sedan ett konstaterande av två växande endometrioscystor på ena äggstocken och en på den andra. Bakom dessa ingenting. Sedan ett kanske. Möjligtvis två äggblåsor på ena sidan. Doktorn gick iväg och konsulterade sin kollega med ultraljudsbilderna, kom tillbaka när de hade bestämt att vi med hjälp av blodprover ska ta reda på om det är äggblåsor som skymtar bakom cystorna.

Så idag tog vi ett prov på mitt östradiolvärde, och på fredag ska vi tillbaka för att ta ett nytt blodprov. Om östradiolvärdet har ökat under dessa tre dagar, så har jag äggblåsor som vuxit till sig. Om inte, så finns inget i äggstockarna. Gud, se till att det där värdet ökar markant.

Annonser
Explore posts in the same categories: försök nr 3

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

7 kommentarer på “Viktiga värden”

 1. Lila Says:

  Jag kniper tummar och tår för er!!!

  Kramis Lila

 2. Kapybaran Says:

  Tumhållning de luxe!

 3. Minnea Says:

  Vilket tungt besked.

  Jag önskar jag kunde dela med mig av den där vissheten jag ändå på något sätt har om att även om det inte går bra kommer ditt liv fortsätta vara bra och värdefullt, även om det absolut inte känns så nu. Även om det inte finns äggblåsor kommer du bli mamma.

  Det är inte en eventuell dödsdom som väntar på fredag, utan bara mer kunskap om vilken väg ditt liv kommer ta och vilken berättelse som kommer bli din.

  Förhoppningsvis finns det ägg. Förhoppningsvis fungerar de och leder till en graviditet. Men även om det inte gör det så kommer det bli bra, efter lite mer tårar och en annan resa.

  Kram!

 4. M Says:

  Öka, öka, öka snälla lilla värde!
  Kram m.

 5. Maria Says:

  Snälla, snälla, snälla………..ÖKA!

  Kramar

 6. Hanna Says:

  Håller verkligen tummarna! Stor kram!

 7. iborian Says:

  Jag finns med er och håller mina tummar!

  Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: