Sprutdag 10

I två dagar har jag nu använt Menopur parallellt med Gonal-f. Gårdagens pusslande med flaskor och pyttesmå burkar gick betydligt bättre än premiären i förrgår. Då darrade jag på handen och spillde ut några droppar, var allmänt klumpig i min nervositet. Vilket såklart fick mig att bli smått hysterisk. Irriterad. Jag kände själv hur jobbig jag var att ha och göra med. Som tur var för mannen skulle han iväg på herrmiddag. Jag är säker på att han drog en lättnadens suck så fort han stängt dörren bakom sig, även om han sa att han tyckte det var jobbigt att lämna mig där, med mina tankar.

Igår gick det som en dans. Fast naturligtvis står jag med näsan ner i bruksanvisningen hela tiden. För säkerhets skull. Även om jag vet hur jag ska blanda och injicera. Det enda som bekymrar mig nu är att jag inte känner ett enda dugg av alla hormoner. Inte ett litet litet pirr i äggstockarna ens. Vakna nu, och börja arbeta hörrni, här behövs lite verksamhet! Fast det tar kanske ett tag för dem att vakna när de varit nedreglerade i tre månader. Jag hoppas det är förklaringen. Visst?

Annonser
Explore posts in the same categories: försök nr 2

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “Sprutdag 10”

  1. M Says:

    Självklart är det så! Snart så kommer dom producera hej vilt så det där äggplocket kommer resultera i en hel korg med ägg!
    Kram m.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: