Sprutdag 4

Så, då börjar jag bli nervös. Jag var väldigt positiv innan sprutstarten och tänkte att det kanske kommer att gå vägen. Nu kommer oron inför inbokat VUL på tisdag. Kanske det finns fina lagom stora äggblåsor, kanske inte.

Vi ska gå ut och äta med jobbet i slutet av februari. Vilket oerhört angenämt problem det vore att försöka förklara bort att jag inte dricker vin med de andra till maten. Men så tänker jag att jag antagligen inte kommer att ha det problemet. De verkar ju ändå lite tveksamma till det hela på kliniken. Ändå har jag såklart redan räknat ut den ungefärliga beräknade födelsetidpunkten för den otroligt välkomna pyttemänniskan. Om det skulle fungera.

En sak som ibland känns lite i mig, är att min man inte överhuvudtaget tar med i beräkningen att vi skulle kunna bli med barn. Vi sitter och tittar på Fritidsresors hemsida och tänker kanske boka en resa. Min man föreslår oktober. Det är bara det att om gudarna vill har vi fullt upp med annat då. Men den tanken föresvävar inte honom. Jag vet att han skulle bli lika glad som jag om det fungerade, men på något sätt är han inte lika mycket med i tanken. Kanske är det inte så konstigt. Och han är en fantastiskt fin man med ett stort hjärta, så ni inte tror något annat.

Annonser
Explore posts in the same categories: försök nr 2

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Sprutdag 4”

 1. M Says:

  Det är klart det ska gå vägen. Jag har sagt det förut och säger det igen, positiva tankar is the shit. Varför inte liksom? För att man inte ska bli än mer besviken om det går åt helvete? Det vet ju både du och jag att man kan inte bli mer besviken än man blir oavsett vad man intalat sig tidigare. Så tänk positivt!

  Och du, angående mannen. Ibland tänker dom inte lika. Han kanske inte vill jinxa, han kanske inte vill sätta press. Men säg till honom att du tycker det är lite knepigt att han inte tänker ”tänk om”. Det tycker jag. Han förstår alldeles säkert och har nog som sagt en vettig förklaring. Såklart. Han är ju din världens bästa man! :o)

  Ha en härlig helg!
  m.

 2. M Says:

  Oj, vilken ful liten smiley det blev… Hmm… har ny dator och det skulle bara vara en liten vanlig kolon-litet-o-parantes-smiley… Så kom den där gula fula…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: