Domedagen

Det känns som om jag inte har så mycket intressant att berätta om. De flesta andra ivf:are nedreglerar, stimulerar, går på ultraljud, testar och så vidare. Här på min sida händer det inte så mycket, jag har nedreglerat i 86 dagar nu och jag förstår ju att det inte bara är jag som har tröttnat. Det är självklart inte så givande för er att läsa om mina bravader heller. Det händer ju inte mycket här. Förutom att Synarela och jag inte kommer överens längre, det smakar rent ut sagt fan, både psykiskt och fysiskt.

Jag ska till ivf-kliniken på torsdag förmiddag, till Malmö. Till min chef har jag sagt att jag ska på ett återbesök efter operationen på sjukhuset i Helsingborg. Jag vill av hela mitt hjärta höra att jag är nedreglerad till max på torsdag, att tre månaders nedreglering är nog för mig.  Det återstår att se, men jag hoppas och jag tänker mer och mer på det. Under en lång tid har jag plockat undan oron och förhoppningarna, det har ju legat så långt fram i tiden under hösten och halva vintern. Men nu kommer allt upp till ytan. Snart är domedagen här, finns det inga ägg i blåsorna nästa gång heller så kommer till och med jag att fatta att det är kört.

Annonser
Explore posts in the same categories: försök nr 2

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 kommentarer på “Domedagen”

 1. uniflora Says:

  Jag håller mina tummar det hårdaste i veckan. Jag hoppas hoppas hoppas du är nedreglerad och att sen den kommande ivf:en går alldeles utmärkt.

  Kram

 2. M Says:

  86 dagar. Du är värd en medalj! Det måste gå bra på torsdag. Det ska göra det. Jag håller mina tummar förstås.
  Kram på dig!
  m.

 3. Anna-Bell Says:

  Hoppas på bra resultat, att du inte behöver spraya mer. Shit, vad du är duktig!

 4. jenny Says:

  jag hoppas på dig!

  jag måste också säga att jag tycker att det är särskilt intressant att höra hur det fungerar för just dig, eftersom det skiljer sig lite från de flesta andra.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: