Smärtsamt

Det gör så obeskrivligt ont i magen. Jag klarar inte det här länge till. För några dagar sedan gjorde det mest ont när jag låg i sängen på natten, men nu gör det riktigt riktigt ont när jag sitter, står och när jag går. Det är svårt att koncentrera mig på någonting, särskilt på jobbet. Fy vad det är tråkigt att gnälla om det här men jag har svårt att tänka mig den här smärtan många dagar till. Värktabletterna hjälper inte riktigt längre.

Några kvinnor berättar här om samma sjukdom, och jag skulle helst vilja visa detta för min chef, som inte visar särskilt mycket förståelse för min situation. Hon tycker mest det är besvärligt att jag måste vara borta från jobbet när jag snart ska opereras. Och ändå har jag försökt förklara för henne tidigare, när jag varit inlagd för titthålsoperationer av samma orsak, hur smärtsamt det är.

Den här gången är det ju mer olidligt än tidigare gånger, eftersom den här sjukdomen just nu står i vägen och blockerar för fortsatta ivf-försök. Vill ha bort det nu. För att kunna fortsätta med nästa försök och för att det gör så helvetes ont.

Annonser
Explore posts in the same categories: endometrios, jobb

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Smärtsamt”

  1. Anna-Bell Says:

    Fy vännen vad jobbigt. Och vad är det för idiot till chef du har?!

  2. tovalisa Says:

    Exakt. Vad är det för chef? Hennes reaktion när jag berättade att jag hade fått tid för operation snart var att vända sig direkt till vår kollega och säga att nu fick de verkligen jobba dag och natt… Inte ett ord till mig om att hon förstod om jag var nervös eller ledsen inför operationen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: