Så kom rekylen

Jag fick en remiss för operation. Cystan i min vänstra äggstock är stor som en tennisboll och måste bort innan vi kan fortsätta behandlingen, annars tar den all plats i äggstocken och äggblåsorna får inte plats.

Jag är så ledsen. Började gråta inne hos läkaren och började gråta på jobbet senare på förmiddagen när min arbetsgivare frågade hur det var ställt med mig, jag verkade väl låg. Jag berättade halva sanningen, orkade inte dra hela historien utan sa att endometriosen kommit tillbaka och att jag måste opereras igen. Förhoppningsvis en titthålsoperation, men det vet jag ju inte förrän jag vaknar efter narkosen. Sist jag var på sjukhuset för en titthålsoperation, i mars för att plocka bort äggledarna, vaknade jag och fick veta att de hade fått göra ett snitt istället. Det blir ju lite skillnad, man är borta från jobbet några veckor istället för dagar.

Allting blir ju fördröjt nu, jag ska spraya Synarela i tre månader efter operationen innan vi kan sätta igång med en ny behandling. Det kan tidigast bli efter jul. Men min fina fina ivf-doktor, hon tänker skicka remiss både till vårt ”hemma”sjukhus och till ytterligare ett, och hon kommer att begära förtur så att behandlingen snart kan fortsätta. Och hon kramade mig länge innan vi skulle gå i morse, det känns verkligen att hon engagerar sig.

Jag är så glad att jag har min älskling med mig varje gång, han kommer ihåg att ställa de frågor som jag glömmer eller inte orkar ställa, och som jag annars hade gått och tänkt på och oroat mig för efteråt. Och han är stark när jag är svag, och tvärtom. Tack vare honom klarar jag detta också.

Och vi ska lyckas till slut!

Annonser
Explore posts in the same categories: endometrios

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Så kom rekylen”

  1. uniflora Says:

    Helvete också! Förlåt mitt språk, men vilken skit! IVFandet tar ju nog med tid i sig och att lägga ännu mer på väntan måste vara nästintill outhärdligt. Jag hoppas cystan försvinner enkelt och bra och att du sen kan börja ivf:a fort igen.

    Stor kram! (Och förlåt jag inte kan skriva nåt uppmuntrande).

  2. liilife Says:

    stort lycka till.
    kram på dig!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: